Full fart i Ao Nang :)

Shit pomfritt...


Idag tog vi longtail boat till Railey Beach... sjukt skon strand dar vi spenderade dagen med att sola, bada och ata
Rambutan och ananas i mangder.... sjukt skont.


Sen akte vi hem och at Pad Thai och saklart at jag en bananpannkaka med nutella till efterratt.. MUMS. Och kalaset kostade oss hutlosa 70 Baht... nastan  20 kronor... IHAAA..


Full som ett agg

Eftersom vi jobbat sa hart pa var solbranna hela dagen tog vi en valbehovd tva timmars sovstund for att sen bege oss ut och ata middag, det blev stekt ris med gronsaker for min del och en white wine cooler till det . Sen tog vi varsinn  strawberry daiquiri och borjade prata med paret bredvid oss som ocksa var fran Sverige saklart. De bjod med oss till Sky bar ett trevlit stalle dar vi satt och snackade gojja och drack drinkar och Tequila som det sen visade sig att mannen i fraga, Gert, bjod pa. Sjukt trevligt. Vi tog ocksa var, for denna resas, forsta hink. En barnleksakshink full med alkohol och cola... Med tvatusen sugror till.. Jag ooh Pia smaskade i oss den snabbare an snabbt.... ;)

Nar vara nyvunna vanner gick hem tog vi biljardbordet till fanga och spelade forst mot nagra spanjorer och sen mot Chrille, en schysst svensk kille och tillslut mot MAMA, hon som agde baren. Sjukt kul och nagra drinkar a MAI Thai och Mojito rann ner i vara strupar. Smask.
Fulla som kastruller vinglade vi hemat vid tva snaret och satte oss har framfor datorn. HAHA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0