Massage THAIstyle... dvs AJ AJ AJ

Som  alla säkert vet så är Thailand ett äckligt billigt land. Man äter middag för ett par kronor, köper sina paraplydrinkar för en spottstyver och en timmes massage kostar från 40 kronor och upp till hutlösa 60! HAHA

Well jag bestämde mig för att min kropp behövde en massageomgång och kilade in på ett ställe som jag vet att Pia och Lollo gick till sist vi var här.

En timmes traditionell massage kostar 250 Baht ( 50 kr )

I Thaimassage använder de stretchingmetoder, vanlig massage och fötterna. (hm och armbågarna)
Man kan ALDRID tro att en liten thaigumma kan ha sån kraft i nyporna men när hon masserade mina lår och vadmuskler visste jag faktiskt inte om jag skulle skratta eller gråta.

Talade om för henne innan att min rygg var kass, annars finns det viss risk för att man blir hopknölad som en liten boll och dragen i åt olika håll.


image100
Typ såhär. AJ


Förra gången jag varit i Thailand och låtit dem göra så med mig fick jag en rejäl utskällning av min osteopat, Jocke och var både roterad och sned och hade sjukt ont.

Men den här gången va det faktiskt riktigt skönt :) (eller man kunde uthärda smärtan iallafall) Gick och tog mig en mangodrink efteråt som belöning åt mig själv att jag stått ut med lite plågande.....



Lanta Mermaid Boutique House

image101
Här bor jag

På samma hotell bor också Sandra, Micke å Pui :)
Sebbe bor ett stockholmskt stenkast bort


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0